لینک سازی برای سایت یکی از فرآیندهای مهمی است که در سئو تاثیرگذار بوده و دارای اهمیت بسیاری است. ما در این مطلب قصد داریم تا به بررسی این مورد پرداخته و با مشخص کردن کاربردهای آن دید وسیعتری برای شما به ارمغان آوریم. قبل از شروع هر چیزی قصد داریم تا در گام اول با مفهوم لینک سازی داخلی آشنا شویم. شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که هنگام وب گردی با کلیک بر روی یک واژه خاص وارد صفحه جدیدی در آن سایت میشوید. این همان لینک سازی داخلی است که به موضوعات مرتبط با آن مطلب در یک سایت پیوند داده میشود. بنابراین لینک سازی داخلی یعنی هر لینکی که در یک سایت به صفحه دیگر در آن سایت مرتبط باشد و به آن لینک شود. این مورد میتواند مزایای زیادی برای رسیدن به نتیجه مطلوب با خود همراه داشته باشد که بررسی آن خواهیم پرداخت.
انواع لینک داخلی:
لینک سازی برای سایت داراع انواع مختلفی بوده و هر یک از آنها برای کار خاصی در نظر گرفته شده است که در این قسمت به بررسی آنها میپردازیم.
لینک فالو یا دوفالو
با استفاده از این لینک میتوان کاربر را به صفحه مقصد هدایت نمود. استفاده از این لینک باعث میشود امتیاز صفحه سایت در گوگل افزایش یافته و رتبه بالاتری بگیرد.
لینک نوفالو
لینک نوفالو شباهت بسیاری به لینک فالو دارد. این لینک مبدا و مقصد را در دو صفحه از یک سایت قرار میدهد. این لینکها در مبدا و مقصد محتوای غیرمرتبط دارد و دو موضوع کامل غیرمرتبط و متفاوت را در سایت دنبال میکند که لینک سازی برای سایت محسوب می شود.
لینک تولید شده توسط کاربر
این دسته از لینکها در واقع با کامنت گذاشتن یک کاربر در سایت به وجود میآید و از این طریق سایت شما مورد توجه قرار گیرد. از هشتک و کمپین در این روش استفاده زیادی میشود.
شاید برای شما مفید باشد : چگونه برای آموزشگاه خود سایت بسازیم؟
روشهای لینک سازی داخلی:
در این قسمت قصد داریم تا به بررسی روشهای لینک سازی برای سایت بپردازیم و شما را با هفت متد آن آشنا کنیم.
لینک سازی در داخل محتوا
اولین راهکاری که برای ساخت لینک سازی برای سایت مطرح شد، روش لینک سازی در داخل محتوا بود. در این روش به صورت دستی و توسط افرادی لینکهای لازم ایجاد میشود که مزایای زیادی دارد ولی به دلیل سرعت پایین آن راهکارهای دیگری ارائه و مورد استفاده قرار گرفت که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
لینک سازی اتوماتیک داخلی
در این روش با استفاده از سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا، کلمات کلیدی باید مشخص شود. با مشخص شدن کلمات کلیدی، هر زمان از این کلمات در محتوا وب سایت استفاده شود، به صورت اتوماتیک لینک سازی برای سایت ایجاد شده و محتوا به سمت متن مورد نظر ارجاع داده میشود.
لینک سازی برای سایت در متن
یکی از روشهای لینک سازی برای سایت مهم و پرکاربرد در عرصه لینک سازی داخلی، لینک سازی در متن است که به کرات از آن استفاده میشود. این کار با استفاده از بولد کردن کلمات کلیدی و مطالب اصلی انجام میشود و از روشهای پرکاربرد محسوب میشود ولی بهتر است از سایر روشهای لینک سازی داخلی در کنار این مورد استفاده شود.
شاید برای شما مفید باشد : چرا باید برای طراحی وب سایت باشگاه مشتریان اقدام کرد؟
لینک سازی عکسهای موجود
از دیگر راهکارهای مهم در سئو استفاده از لینک سازی عکسهای موجود که در واقع استفاده از تگ Alt تصاویر است. با این تگ در واقع موضوع مورد اشاره به تصویر را برای موتورهای جست و جو مشخص میکنیم و در صورتی که به هر دلیل تصاویر لود نشود محتوای این تگ نمایش داده میشود.
لینک سازی در صفحه اول سایت
شاید بتوان گفتن که مهمترین صفحه هر سایتی، صفحه اول آن است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. یکی از راههای موثر و مهم در لینک سازی داخلی، لینک سازی در صفحه اول سایت است که با استفاده از آن میتوان شرایط مناسبی را برای نگه داشتن مخاطب در سایت به وجود آورد.
لینک سازی در منو سایت
طراحی منو سایت یکی از قدمهای مهم در طراحی آن محسوب میشود به طوری که از این طریق میتوان کاربر را به صفحات مورد نظر راهنمایی نمود. در واقع با این کار شما یک لینک سازی کامل و جامع میتوانید داشته باشید.
لینک سازی با استفاده از افزونه
یکی دیگر از مواردی که میتواند به بحث لینک سازی برای سایت کمک نماید استفاده از برخی افزونهها است که باعث میشود لینک داخلی سایت وضعیت مشخص و مرتبی داشته باشد و قابلیت دسترسی را برای مخاطبین خود فراهم کند. برخی از افزونهها میتوانند در این قالب صفحاتی مثل تماس با ما، درباره ما و موارد مشابه را در اختیار شما قرار دهند.
ما در تیم پوناس به مفهوم لینک سازی برای سایت پرداختیم و شما را با انواع لینک سازی داخلی آشنا نموده و انواع روشهای پیاده سازی آن را بررسی نمودیم. لینک سازی داخلی اهمیت بسیار زیادی برای موتورهای جست و جو دارد زیرا این موتورها برای کشف محتوای وب سایتها و رتبه بندی سایتها در در نتایج جست و جو، لینکها را دنبال میکند و صفحات مقصد آن را بررسی میکند.